Γιατί όλοι πρέπει να γνωρίζουν Ενεργειακή Θεραπεία;

Η Ενεργειακή Θεραπεία είναι μια ολιστική προσέγγιση που ενεργοποιεί τα πιο λεπτοφυή ενεργειακά συστήματα του σώματος, απομακρύνοντας τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα, διεγείροντας μ’ αυτό τον τρόπο την έμφυτη ικανότητα του σώματος να θεραπεύει τον εαυτό του. Αυτή η εναλλακτική θεραπευτική μέθοδος βοηθά στην απομάκρυνση των ενεργειακών τοξινών από το ενεργειακό σας πεδίο. Τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά όχι μόνο την υγεία σας αλλά ολόκληρη τη ζωή σας (καριέρα, οικονομικά και σχέσεις). Τα πάντα αποτελούνται από ενέργεια και τα πάντα απορρέουν από τη συνείδηση ​​και την ευφυΐα της. Είμαστε όντα ενέργειας και ταυτόχρονα βρισκόμαστε μέσα σε ένα ενεργειακό πεδίο. Αυτό το ενεργειακό πεδίο κινείται και μεταβάλλεται συνεχώς. Κάθε σκέψη, συναίσθημα ή δράση που είτε προέρχεται από εμάς είτε έχει έρθει προς εμάς, είναι αποτυπωμένη στο ενεργειακό μας πεδίο. Ψυχικά τραύματα, απογοητεύσεις, εκνευρισμοί και άλλες επώδυνες εμπειρίες όταν δεν τις επεξεργαζόμαστε σωστά μπορούν να κολλήσουν στο ενεργειακό μας σύστημα, παρεμποδίζοντας τη ροή της ζωτικής δύναμης μέσα στο σώμα μας, προκαλώντας έτσι δυσαρμονίες και ασθένειες. Υπάρχουν διάφορες τεχνικές ενεργειακής θεραπείας, όπως η Ρεφλεξολογία, η Ηχοθεραπεία, το Ρέικι, η Πνευματική Θεραπεία, το Qigong και η Θεραπεία των Τσάκρα που μπορούν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της ισορροπίας και της αρμονίας μέσα στο σώμα σας.

? Τι μπορεί να κάνει η Ενεργειακή Θεραπεία για εσάς; ?

✅ Η ενεργειακή θεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε και να καθαρίσετε παλιά μοτίβα σκέψης για τον εαυτό σας (Δεν είμαι αρκετά καλός, Είμαι αποτυχημένος) και ανθυγιεινές συνήθειες (υπερκατανάλωση τροφής, κάπνισμα, αλκοόλ) που σας εμποδίζουν να θεραπευτείτε και να βιώσετε τη χαρά, την υγεία και τη βαθύτερη σύνδεση.

✅ Βοηθά στην αποκατάσταση της υγείας σας και στην εξισορρόπηση της ζωτικής ενέργειας στο ενεργειακό σας σύστημα, ενεργοποιώντας την έμφυτη ικανότητα του σώματος να θεραπεύσει τον εαυτό του.

✅ Βοηθά στην απομάκρυνση της νοητικής και συναισθηματικής αταξίας που σας εμποδίζουν να αισθανθείτε γειωμένοι, ασφαλείς και σταθεροί.

✅ Βοηθά στην απελευθέρωση των εντάσεων, του στρες και των αφόρητων συναισθημάτων, ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα την καθημερινότητά σας, να παραμένετε στο κέντρο σας και να μην είστε αντιδραστικοί.

✅ Καθαρίζει την κυτταρική μνήμη (ανεπίλυτα συναισθήματα, ψυχικά τραύματα και ανεκπλήρωτες επιθυμίες) για να μην ξαναζείτε το παρελθόν και βελτιώσει την ικανότητά σας να σκέφτεστε καθαρά και να είστε δημιουργικοί.

✅Μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε περισσότερη διαύγεια και να αισθάνεστε ότι ζείτε μια πιο ευτυχισμένη, χαρούμενη και ειρηνική ζωή. Οι προοπτικές και οι προσδοκίες σας γίνονται πιο θετικές.

Η Ενεργειακή Θεραπεία είναι ένα ισχυρό εργαλείο και έχει πολλές χρήσεις. Όταν γίνεται μέρος της καθημερινής φροντίδας της ευεξίας σας, δεν θεραπεύει μόνο το σώμα σας, αλλά μπορεί επίσης να αυξήσει την αυτογνωσία και να αφυπνίσει την ανώτερη δυναμική σας. Ενισχύει τη διαίσθησή σας, διεγείρει τη δημιουργική σκέψη και αυξάνει την παραγωγικότητα. Η Θεραπεία ScalarPrana είναι ένα συμπληρωματικό και ολιστικό θεραπευτικό σύστημα που επιδιώκει να επιταχύνει τη φυσική ευφυΐα του σώματος και τελικά να αποκαταστήσει την ισορροπία και την αρμονία σώματος, νου και πνεύματος. Είτε πρόκειται να απαλύνει τα συμπτώματα είτε να αντιστρέψει την ασθένεια, η Θεραπεία ScalarPrana είναι προσανατολισμένη στο να φέρει ευεξία και πληρότητα σε φυσικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο. Η Θεραπεία ScalarPrana δεν θεραπεύει μόνο το σώμα σας αλλά με τακτική εφαρμογή, μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει τη ζωή σας.

Πηγή: Bioenergetics Training Center

Ελληνική Μετάφραση: Golden Unicorn – Οργανισμός ScalarPrana Ελλάδος