Η Αύρα του Ανθρώπου και οι Λειτουργίες της

? Τι είναι η Αύρα του Ανθρώπου;?

Η Αύρα μας είναι ένα φωτεινό ενεργειακό πεδίο που περιβάλλει το φυσικό μας σώμα. Είναι μέρος του ενεργειακού συστήματος του ανθρώπου και παίζει ζωτικό ρόλο στη διατήρηση της φυσικής υγείας, της συναισθηματικής σταθερότητας και του λογικού νου.
Οτιδήποτε κι αν αισθανόμαστε, σκεφτόμαστε ή κάνουμε αυτή τη στιγμή, είτε είμαστε χαρούμενοι, λυπημένοι, ευχαριστημένοι ή δυσαρεστημένοι — όλα αυτά αποτυπώνονται στο αυρικό μας πεδίο. Τα συναισθήματα, οι σκέψεις, τα βιώματα ακόμα και η τροφή και τα φάρμακα που καταναλώνουμε επηρεάζουν το σχήμα και το χρώμα της αύρας μας. Τα χρώματα της αύρας είναι η αντανάκλαση των ενεργειακών δονήσεων που κρύβουμε μέσα μας και εκπέμπουμε.
Εάν είμαστε αδύναμοι ή άρρωστοι, αυτό είναι ένα από τα σημάδια ότι υπάρχει ανισορροπία και διαταραχή στο αυρικό μας πεδίο. Μπορεί να υπάρχουν ακόμα και σχισίματα ή τρύπες στα όρια της αύρας, προκαλώντας έτσι διαρροή της ενέργειας και αφήνοντας της αύρα ανοιχτή σε εξωτερικές επιθέσεις και ανεπιθύμητες ενέργειες. Οι ασθένειες του σώματος εκδηλώνονται στην αύρα πριν εμφανιστούν στο συνειδητό νου του ατόμου ή στο φυσικό του σώμα.
Ενορατικοί ή άνθρωποι που έχουν υψηλά ανεπτυγμένες τις εσωτερικές τους αισθήσεις μπορούν να ακούσουν, να αισθανθούν και να δουν αυτές τις ανισορροπίες. Έχοντας μία τέτοια προειδοποίηση το άτομο μπορεί ως πρόληψη να κάνει καθαρισμό αύρας και συνεδρίες θεραπείας των τσάκρα.

?Οι Λειτουργίες της Ανθρώπινης Αύρας?

 Προστατεύει και θωρακίζει το ενεργειακό μας σύστημα από βλαβερές και αρνητικές ενέργειες που προέρχονται από άλλους και από το περιβάλλον.
 Ενεργεί σαν κεραία και μας συνδέει με ενέργειες που τροφοδοτούν και αναπληρώνουν ολόκληρο το ενεργειακό μας σύστημα.
 Αλληλεπιδρά και λειτουργεί από κοινού με τα τράκρα ή ενεργειακά κέντρα.
 Περιέχει πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας και ευεξίας μας.
 Εξυπηρετεί ως ένα σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης για τις ασθένειες.

Κάθε είδος ξένης ενέργειας μπορεί να φέρει το ενεργειακό μας σύστημα σε ανισορροπία και να προκαλέσει μπλοκαρίσματα στη φυσική ροή της ενέργειας στο σύστημά μας. Ο τακτικός καθαρισμός της αύρας και η θεραπεία των τσάκρα είναι απαραίτητα για να μας προστατεύουν από ανθυγιεινές και τοξικές ενέργειες.

Πηγή: Bioenergetics Training Center

Ελληνική Μετάφραση: Golden Unicorn – Οργανισμός ScalarPrana Ελλάδος