Θεραπευτικά Αιθέρια Έλαια

Ήδη εδώ και έναν χρόνο, έχουμε μία αποκλειστική συνεργασία με την Young Living, κορυφαίας ποιότητας παραγωγό αιθερίων ελαίων στον κόσμο. Τα συγκεκριμένα αιθέρια έλαια είναι Therapeutic Grade που σημαίνει ότι είναι άριστης ποιότητας και πιστοποιημένα για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες σε φυσικό, ψυχολογικό και πνευματικό επίπεδο. Για εμάς στο ScalarPrana, που όπως ξέρετε η θεραπευτική μας προσέγγιση είναι ολιστική, τα αιθέρια έλαια της YL αποτελούν σύμμαχο στις συνεδρίες μας και βοηθό στην πνευματική διαδρομή τη δική μας και πολλών μαθητών μας.

Η συγκεκριμένη εταιρεία και ο ιδρυτής της Gary Young, που θεωρείται ο σύγχρονος «πατέρας των αιθερίων ελαίων», έχουν αναπτύξει ορισμένα μίγματα που συγκεντρώνουν και το δικό μας ενδιαφέρον, που στοχεύουν στα ψυχολογικά και πνευματικά ευεργετήματα της χρήσης των αιθερίων ελαίων. Στο ScalarPrana λέμε ότι τα ενεργειακά μας σώματα (φυσικό-αιθερικό, αστρικό-σώμα των συναισθημάτων, νοητικό, και πνευματικά) είναι διακριτά αλλά ταυτόχρονα αλληλένδετα. Όταν συσσωρεύουμε αρνητικά μοτίβα σκέψεων ή βαριά συναισθήματα αυτά τείνουν να καταλήγουν στο φυσικό-αιθερικό μας σώμα, δημιουργώντας ενεργειακά μπλοκαρίσματα που με την πάροδο του χρόνου εξελίσσονται σε φυσικές παθήσεις. Αυτή είναι άλλωστε και η φιλοσοφία πίσω από την ενεργειακή θεραπευτική προσέγγιση. Τα μίγματα αιθερίων ελαίων που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα και δοκιμασμένα ότι επιφέρουν τα συγκεκριμένα αποτελέσματα που περιγράφουν σε ψυχολογικό και πνευματικό επίπεδο, καθώς επιδρούν απευθείας στο μεταιχμιακό σύστημα του εγκεφάλου, αλλιώς γνωστό ως «συναισθηματικός εγκέφαλος». Όταν οι σκέψεις και τα συναισθήματα αποσυμφορούνται και παράλληλα προσκαλούμε νέα θετικά μοτίβα, το πρώτο βήμα της ψυχολογικής και πνευματικής μας ανάτασης έχει ήδη επιτευχθεί.

Πώς μπορείτε να προμηθευτείτε τα αιθέρια έλαια της Young Living:

1️⃣ Κάνετε εγγραφή σε αυτό το link ▶️ https://www.myyl.com/goldenunicorn. Θα χρειαστεί να γίνετε μέλος και να αγοράσετε ένα Starter Kit ώστε να έχετε στη συνέχεια τη δυνατότητα να παραγγείλετε οποιοδήποτε προϊόν θέλετε. Ρωτήστε μας!

2️⃣ Για να διευκολύνουμε όσους δεν επιθυμούν να δαπανήσουν το ποσό της εγγραφής στη YL και να μπουν σε διαδικασία διαδικτυακών αγορών, προμηθεύουμε εμείς στον Golden Unicorn ορισμένα από τα θεραπευτικά μίγματα ελαίων διαλυμένα στην αναλογία που προτείνει η εταιρεία σε έλαιο βάση το – επίσης προϊόν της YL -έλαιο V-6 Vegetable Oil Complex, για να διασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα και αρτιότητα που εγγυάται η εταιρεία.

Τα μίγματα που έχουμε επιλέξει να διαθέτουμε στην παρούσα στιγμή είναι:

ABUNDANCE (Αφθονία) – Αναβαθμίστε το επίπεδο ευημερίας σας

BELIEVE (Πίστεψε) – Εξυψώστε την εσωτερική σας πίστη σε ένα ανώτερο επίπεδο

✅ BRAIN POWER (Δύναμη του Νου) – Αυξήστε τις δυνατότητες του νου σας

✅ CYPRESS (Κυπαρίσσι) – Αποτοξίνωση και θεραπεία σε σώμα και νου

FORGIVENESS (Συγχώρεση) – Αφήστε πίσω τους συναισθηματικούς σας φραγμούς

✅ GROUNDING (Γείωση) – Νιώστε σταθερότητα και ηρεμία

✅ INNER CHILD (Εσωτερικό Παιδί) – Συνδεθείτε με τον αυθεντικό σας εαυτό

JOY (Χαρά) – Προσκαλέστε την ευδαιμονία στη ζωή σας

STRESS AWAY (Διώξε το Στρες) – Απολαύστε την ηρεμία και τη χαλάρωση

TRANSFORMATION (Μεταμόρφωση) – Υποστηρίξτε τις αλλαγές στη ζωή σας

✅ WHITE ANGELICA Ενεργειακή προστασία από αρνητικές ενέργειες

▶️ Όλα τα μίγματα διατίθενται διαλυμένα σε έλαιο βάση V-6 Vegetable Oil Complex σε συσκευασίες των 10ml σε αναλογίες σύμφωνες με τις οδηγίες της YL για τοπική χρήση.