Εμπειρίες μαθητών μας

“Είμαι λογοθεραπευτής και έχω καθημερινή επαφή με παιδιά και τις οικογένειές τους. Σε κάθε περίπτωση διακινείται ενέργεια, η οποία σε αρκετές περιπτώσεις μου δημιουργεί αίσθηση εξάντλησης, εκνευρισμό, πόνο στο ηλιακό ή/ και στο κεφάλι, και δύσπνοια. Από το πρώτο επίπεδο σεμιναρίων ScalarPrana “Καλλιέργεια της ενέργειας Scalar”, μετά από κάθε τέτοια συνάντηση έκανα τη διαδικασία της αποτοξίνωσης και αναζωογόνησης (τεχνική καθαρισμού και αναζωογόνησης των ενεργειακών σωμάτων – διδάσκεται στο πρώτο επίπεδο). Το αποτέλεσμα και η ανακούφιση ήταν άμεσα. Ιδίως όταν δημιουργούσα την Μπάλα της Ζωής (τεχνική δημιουργίας scalar πεδίου γύρω από την αύρα και απομόνωσης /προστασίας της από αρνητικές/τοξικές επιρροές του εξωτερικού περιβάλλοντος – διδάσκεται στο πρώτο επίπεδο), βίωνα μεγαλύτερη διαύγεια, υπομονή και ενεργητικότητα. Αυτό συμβαίνει κατ’ επανάληψη και με απόλυτη επαληθευσιμότητα ∙κάθε φορά που αισθάνομαι αντίστοιχα και κάνω αυτές τις πρακτικές βιώνω όμοια αποτελέσματα ανακούφισης από το σύμπτωμα. Ευχαριστώ!”
“Το ScalarPrana ήρθε στην ζωή μου την στιγμή που αναζητούσα μια καλύτερη επαφή με τον εαυτό μου. Με βοήθησε σε σωματικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδο. Η ζωή μου άρχισε να παίρνει καινούργια τροπή, ανακάλυψα το σκοπό της επίσκεψής μου στην γη, έπαψα να λειτουργώ, δρω όπως παλιότερα. Με ώθησε να γράφω ακόμα καλύτερα και με περισσότερη έμπνευση. Οι τεχνικές είναι απίστευτα αποτελεσματικές και λειτουργούν με μεγάλη ταχύτητα αποκατάστασης σε όλα τα επίπεδα. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Η ζωή σας θα μεταμορφωθεί πραγματικά!”
“Έχω ξεκινήσει τη θεραπευτική ScalarPrana εδώ και ενάμιση χρόνο. Το αποτέλεσμα σε μένα ήταν πρωτίστως εσωτερικό. Άρχισα να πιστεύω στον εαυτό μου, να τα βρίσκω με μένα και να μπορώ να χαμογελάω. Κάνοντας PMPP (Προσωπικά Θαύματα, Δύναμη & Ευημερία – μάθημα υλοποίησης) ο ένας από τους στόχους μου υλοποιήθηκε σχεδόν ένα μήνα μετά και είχε να κάνει με την αύξηση του εισοδήματός μου κατά 90% στο όριο που είχα θέσει! Ευχαριστώ!!”