ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ScalarPrana Mini Course: Συγχώρεση

View Calendar
2019-03-22 00:00 - 00:00

Καθώς προχωράμε με τη ζωή μας και προσπαθούμε να πετύχουμε και να είμαστε ευτυχείς και υγιείς, μπορεί να εμφανιστούν κάποια αρνητικά περιστατικά και να προκαλέσουν ένταση, θλίψη ή θυμό. Όταν τα βαριά αρνητικά συναισθήματα παραμένουν μέσα μας μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα υγείας – ακόμα και πολύ σοβαρές ασθένειες, προβλήματα σχέσεων ή ακόμα και θέματα με την ευημερία μας.

Το να συγχωρούμε κάποιον που μας πληγώνει δεν είναι πάντα εύκολο γιατί πρώτα απ’ όλα μας λείπει η εσωτερική δύναμη και κατανόηση για να απελευθερωθούμε πραγματικά από όλους εκείνους που μας βλάπτουν και επιπλέον μας λείπει μια ισχυρή τεχνική για να επιφέρει απελευθέρωση και ανακούφιση. Η συγχώρεση είναι καθαρά για τη θεραπεία και την ενδυνάμωση του εαυτού μας, και πώς να παίρνουμε τον έλεγχο της κατάστασής μας.

Σας προσκαλούμε στο «ScalarPrana Mini Course: Συγχώρεση» για να μάθετε έναν πρακτικό εύκολο τρόπο βαθιάς θεραπείας για τον εαυτό σας και τη ζωή σας. Θα καθοδηγήσουμε επίσης πώς να ενισχύσετε την αύρα σας με ευημερία και επιτυχία.
——————————————————————————-
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Ημερομηνία & Ώρες: Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 • 17.00 – 21.00
Τόπος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Ανατόλια, Λαγκαδά 13, Θεσσαλονίκη
Κόστος συμμετοχής: 80 ευρώ
Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής: Golden Unicorn
τηλ. 6981 569230 | [email protected] | www.scalarprana.gr
**ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ**