ΒΟΛΟΣ | Τα Στοιχεία της Δημιουργίας

View Calendar
2018-10-05 16:00 - 22:00

Ο άνθρωπος είναι ένας μικρόκοσμος του σύμπαντος. Ακριβώς όπως η ανεξάντλητη βιοποικιλότητα στη Γη είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού των πέντε βασικών στοιχείων σε διάφορες αναλογίες, έτσι και τα σώματά μας είναι ένας συνδυασμός γης, νερού, φωτιάς, αέρα και κενού ή αιθέρα.

Το μυοσκελετικό σύστημα, που δίνει στο σώμα το φυσικό του σχήμα, αντιπροσωπεύει το στοιχείο της γης. Η θερμοκρασία, η πέψη και ο μεταβολισμός, που παράγουν θερμότητα και ενέργεια, αντιστοιχούν στη φωτιά στο σώμα. Προφανώς, το στοιχείο του νερού συμβολίζεται από το αίμα και τα άλλα σωματικά υγρά. Η εναλλαγή οξυγόνου και διοξειδίου του άνθρακα τόσο στο αναπνευστικό σύστημα όσο και σε κυτταρικό επίπεδο αποτελεί το στοιχείο του αέρα. Το κενό ή αιθέρας, το πέμπτο στοιχείο, είναι η κινητήρια δύναμη και εκφράζεται μέσω του νευρικού συστήματος, καθώς και στα κενά ανάμεσα στα κύτταρα, τους ιστούς και τα όργανα, και τελικά στα κενά ανάμεσα στα άτομα.

Τα πέντε στοιχεία είναι επίσης ενεργά στην υλοποίηση. Εάν γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε με θετικό τρόπο, αυτό μπορεί να διευκολύνει την πραγματοποίηση των στόχων μας.

**Προαπαιτούμενο ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ SCALAR (ΕΠΙΠΕΔΟ 1)**
——————————————————————————-
Πληροφορίες διοργάνωσης
Ημερομηνία & Ώρες: Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 • 15.00 – 21.00 • Βόλος
Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής: Golden Unicorn
τηλ. 6981 569230 | [email protected]www.scalarprana.gr