ΒΟΛΟΣ | WESAK FESTIVAL

View Calendar
2019-05-18 21:00 - 2019-05-19 01:00

Το Φεστιβάλ του Wesak, την στιγμή της Πανσελήνου του Ταύρου, είναι το χρονικό σημείο του έτους που κατέρχονται οι ύψιστες πνευματικές ευλογίες στον κόσμο. Υπάρχει μια ασυνήθιστη εισροή ζωτικής και πνευματικής ενέργειας, η οποία υπηρετεί την ζωογόνηση και πνευματικοποίηση ολόκληρης της ανθρωπότητας. Μία από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε κατά τη διάρκεια του πιο υψηλού σημείου του πνευματικού ημερολογίου είναι να ευθυγραμμιστούμε με το πνεύμα και να κρατήσουμε την εσωτερική σύνδεση.
Τη νύχτα της Πανσελήνου του Ταύρου, ο πλανήτης βιώνει ένα σπουδαίο γεγονός που συμβαίνει σε πνευματικό επίπεδο, την πιο μεγάλη ευλογία όλης της ανθρωπότητας. Σε αυτή τη γιορτή η ανθρωπότητα έχει την ευκαιρία να λάβει τις ευλογίες του Βούδα που επιστρέφει, καθώς και αυτές του Χριστού και των Δασκάλων της Σοφίας, που εποπτεύουν πνευματική εξέλιξη.
Καθώς αυτή η ενέργεια κατέρχεται στη Γη είναι άμεσα διαθέσιμη να κατευθυνθεί και να χρησιμοποιηθεί εκεί όπου χρειάζεται. Αυτή η ενέργεια μπορεί να θεραπεύσει μία περίοδο οικονομικής κρίσης, μπορεί να επιταχύνει την αλλαγή της πορείας της ανθρωπότητας, να διαφωτίσει τους ηγέτες και να αφυπνίσει τους ανθρώπους.
Αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ατομικά για τα σχέδια μας, να επανεδραιώσει την φυσική και ψυχική μας ισορροπία, να μας φέρει νοητική διαύγεια ώστε να έχουμε καλύτερη θεώρηση των καταστάσεων στη ζωή μας.
Μετά το τέλος αυτής της γιορτής κάθε συμμετέχων θα επιστρέψει στη δική του «φυσιολογική» ζωή εμπλουτισμένος με νέα ενέργεια, δύναμη και συνείδηση.
Για να συμμετέχετε στο Wesak δεν χρειάζεστε καμία προηγούμενη γνώση ή κατάρτιση ή εμπειρία στο διαλογισμό, αλλά είναι αρκετή η καλή θέληση, η ανοιχτή καρδιά και νους.
—————————————————
Πρόγραμμα Wesak
21:45 – 22:00 Προσέλευση
22:00 – 23:15 Προετοιμασία για το Wesak
23:15 – 23:45 Mantras
23:45 – 00:00 Σιωπή
00:00 – 00:45 Διαλογισμός Wesak

Συμμετοχή 10 ευρώ