ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ SCALAR

ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ & ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Η ενέργειά μας είναι το πιο σημαντικό εργαλείο μας για να προσελκύουμε αυτά που χρειαζόμαστε στη ζωή μας – υγεία, ευτυχία, επιτυχία, αγάπη και ευημερία. Η Καλλιέργεια της ενέργειας Scalar διδάσκεται αποκλειστικά παγκοσμίως από τη Fe Pacheco, ιδρύτρια του θεραπευτικού συστήματος ScalarPrana. Είναι μία ανώτερη τεχνική αυτοθεραπείας, εξευγενισμού της προσωπικότητας και ανάπτυξης της συνείδησης.

Μέσα από τις Scalar ζώνες απορροφούμε, διοχετεύουμε και κυκλοφορούμε την ενέργεια Scalar στο φυσικό και τα ενεργειακά μας σώματα. Κάνοντας πρακτική την Καλλιέργεια θεραπεύουμε και αναδομούμε το DNA μας, εξευγενίζουμε και δυναμώνουμε το ενεργειακό μας σώμα και επιτυγχάνουμε ψυχολογική και πνευματική σταθερότητα.

Βοηθά σώμα, νου και πνεύμα να χαλαρώσουν και να έρθουν σε ισορροπία και αρμονία. Προάγει τη χαρά και την ευεξία, προστατεύει από την κατάθλιψη και την ψυχική μόλυνση. Αυξάνει την ευφυΐα και μας χαρίζει μεγαλύτερο έλεγχο του περιβάλλοντος μας. Εργάζεται άμεσα με την ανάπτυξη της ενέργειας του ουρανίου τόξου και του χρυσού μέσα στα σώματα μας. Είναι βέβαιο ότι κάνοντας συστηματικά πρακτική την Καλλιέργεια μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δείτε τον εαυτό σας να μεταμορφώνεται, οι αρνητικές σας ποιότητες να υποχωρούν και να ενισχύονται οι ανώτερες ποιότητές της προσωπικότητάς σας.