Κρυσταλλοθεραπεία

,wj۫yئj

Σε ένα κρύσταλλο έχουμε σαφείς ενδείξεις για την ύπαρξη μιας αρχής διαμόρφωσης της ζωής, και παρόλο που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τη ζωή ενός κρυστάλλου, είναι εντούτοις ένα ζωντανό ον. - Νίκολα Τέσλα

Σήμερα, αντιλαμβανόμαστε ότι τα πάντα στο σύμπαν - συμπεριλαμβανομένων των κρυστάλλων - είναι μορφές ενέργειας με δική τους δόνηση. Ο Νίκολα Τέσλα διατύπωσε την αρχή αυτή ως το κλειδί για την κατανόηση του σύμπαντος και απέδειξε πώς ορισμένες μορφές ενέργειας μπορούν να μεταβάλουν τη δόνηση άλλων μορφών ενέργειας. Αυτή η αρχή είναι ο λόγος που οι κρύσταλλοι χρησιμοποιούνται από πολύ παλιά μέχρι και σήμερα για να ευθυγραμμίσουν, να θεραπεύσουν και να αλλάξουν τη δόνηση των σωματικών κυττάρων, των τσάκρα, και των λεπτοφυών σωμάτων.

Από την αρχαιότητα άνθρωποι σε όλο τον κόσμο φαίνεται να είχαν μία ενστικτώδη έλξη προς τα όμορφα αυτά πετράδια και μια βαθύτερη κατανόηση της αξίας και σημασίας τους. Τα φυλαχτά από κρύσταλλο ήταν πολύ συνηθισμένα στους Ρωμαίους. Θεωρούνταν χρήσιμα για την ενίσχυση της υγείας, την έλξη επιθυμητών πραγμάτων και την προστασία στις μάχες. Οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι υπήρξαν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της θεραπευτικής δράσης των κρυστάλλων. Έθαβαν τους νεκρούς τους με έναν χαλαζία στο μέτωπο. Πίστευαν ότι αυτό καθοδηγούσε τους νεκρούς με ασφάλεια στην άλλη ζωή. Οι Φαραώ κουβαλούσαν μαζί τους κυλίνδρους γεμάτους με χαλαζία για την εξισορρόπηση της ενέργειας Μπα και Κα. Πολλοί φορούσαν κρυστάλλους στο μέρος της καρδιάς για να προσελκύσουν την αγάπη και τοποθετούσαν στέμματα με κρυστάλλους στο κεφάλι τους για να τονώσουν τη φώτιση και να αφυπνίσουν το Τρίτο Μάτι. Η κινεζική ιατρική περιλαμβάνει τη χρήση των θεραπευτικών κρυστάλλων, ενώ χρησιμοποιούνται και στην Πρανική Θεραπεία, πρακτική που έχει ιστορία σχεδόν 5000 ετών. Οι Αρχαίοι Έλληνες συχνά έτριβαν θραύσματα αιματίτη πάνω στο σώμα των στρατιωτών πριν από κάποια μάχη θεωρώντας ότι αυτό τους έκανε ανίκητους. Η λέξη «κρύσταλλος» έχει ελληνική ρίζα και σημαίνει «πάγος». Στη μυθολογία ο αμέθυστος διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στην ιστορία του θεού Διονύσου και της θεάς Αρτέμιδος και η λέξη σημαίνει «νηφάλιος». Στην Αγιουρβεδική ιατρική στην Ινδία θεωρείται ότι οι κρύσταλλοι είναι πολύτιμοι για τη θεραπεία των συναισθηματικών και μεταφυσικών προβλημάτων. Η χρήση των διαφόρων θεραπευτικών κρυστάλλων τεκμηριώνεται μέσα από τις σελίδες των ιερών κειμένων Βέδα, στα οποία αναφέρονται επίσης οι ειδικές θεραπευτικές ιδιότητες του κάθε λίθου.

Οι κρύσταλλοι έχουν ένα ορισμένο επίπεδο συνείδησης που τους επιτρέπει να χρησιμοποιούνται στη θεραπευτική. Στο σεμινάριο ScalarPrana Κρυσταλλοθεραπεία, θα μάθετε να ενδυναμώνετε και να αναβαθμίζετε την φυσική ευφυΐα των κρυστάλλων χρησιμοποιώντας ενέργεια Scalar για να τους κάνετε ένα πιο αποτελεσματικό μέσο Θεραπείας, Ευημερίας & Επιτυχίας!

Επόμενο μάθημα: Δεν υπάρχει κάποιο προγραμματισμένο μάθημα