Η ομάδα

FE PACHECO

Η Fe Pacheco είναι η ιδρύτρια του Θεραπευτικού Συστήματος ScalarPrana και συγγραφέας του βιβλίου ScalarPrana: Το Ενεργειακό Σύστημα του Ανθρώπου. Είναι απόφοιτος Ψυχολογίας και Μεταφυσικών Επιστημών και έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στην ενεργειακή θεραπευτική. Ζει στις Φιλιππίνες, όπου είναι και η έδρα του Bioenergetics Training Center του Παγκόσμιου Οργανισμού ScalarPrana. Το μεγαλύτερο μέρος του έτους ταξιδεύει, καθώς διδάσκει από το 1992 μαθήματα ενεργειακής θεραπείας παγκοσμίως. Με την καθοδήγηση των Δασκάλων της και την εκτενή της εμπειρία στην εργασία με την ενέργεια ανέπτυξε το Θεραπευτικό Σύστημα ScalarPrana και το Yoga of the Soul.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΕΤΣΑΝΗΣ

Ο Ιωάννης Μπετσάνης είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ScalarPrana και ενεργειακός θεραπευτής. Έχοντας ήδη 10 χρόνια εμπειρία στην ενεργειακή θεραπευτική, έχει αναλάβει το έργο της διάδοσης των διδασκαλιών του θεραπευτικού συστήματος ScalarPrana και Yoga of the Soul σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία.

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στον κλάδο των νέων τεχνολογιών, τα επόμενα τέσσερα χρόνια έζησε και εργάστηκε σε Κύπρο, Αυστρία και Αγγλία. Από το 2007, ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο, άρχισε να ασχολείται πολύ ενεργά και να εκπαιδεύεται σε διάφορες ενεργειακές και πνευματικές τεχνικές μεταξύ άλλων Karuna Reiki, Pranic Healing, Paramitas the System, ενώ υπήρχε έντονο εσωτερικό κάλεσμα να επιστρέψει στην Ελλάδα. Το 2011 επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ίδρυσε στο Βόλο το πρώτο κέντρο διαλογισμών και ενεργειακών θεραπειών “Namaste”.

Στις αρχές του 2014 ήρθε σ’ επαφή με την ιδρύτρια του ScalarPrana, Fe Pacheco, και από τότε ασχολείται αποκλειστικά με την διάδοση των διδασκαλιών του ScalarPrana και Yoga of the Soul σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία, ιδρύοντας τον “Golden Unicorn” – Οργανισμό ScalarPrana Ελλάδας. Έχει πιστοποιηθεί ως εκπαιδευτής για τα μαθήματα «ScalarPrana – Η ενεργειακή ανατομία του ανθρώπου», «Καλλιέργεια της Ενέργειας Scalar Επίπεδο 1» και «ScalarPrana Θεραπευτικά Χρώματα».

Είναι ευγνώμων προς τη Fe, η οποία τον εκπαιδεύει συνεχώς στην επιστήμη της συνειδητότητας της ψυχής, την ενόραση και την ενεργειακή θεραπεία.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΝΙΓΟΥΡΑ

Η Τατιάνα Πνιγούρα ασχολείται με την ενεργειακή θεραπευτική από το 2012. Είναι η συνιδρύτρια του Golden Unicorn. Ασχολείται με τη διοργάνωση των σεμιναρίων και εκδηλώσεων για τη διάδοση των διδασκαλιών του ScalarPrana και Yoga of the Soul στην Ελλάδα καθώς και την ανάπτυξη συνεργασιών σε χώρες του εξωτερικού. Είναι η μεταφράστρια της Fe Pacheco στην Ελλάδα, καθώς και του πρωτότυπου υλικού της σχολής (εγχειρίδια μαθημάτων, βιβλία, κλπ).